HS: Huuhkajien kapteeni ihmetteli UEFA:n suunnitelmia vielä viime viikolla – ”Se olisi ollut todella tyhmä ratkaisu”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Euroopan jalkapalloliitto UEFA tiedotti tiistaina, että EM-lopputurnausta siirretään vuodella eteenpäin. Alunperin turnaus piti pelata tulevana kesänä, mutta se pelataankin vasta kesällä 2021.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv piti päätöstä täysin oikeana. Keskikenttäpelaaja ihmetteli vielä viime viikolla, kun mediatietojen mukaan UEFA mietti turnauksen läpiviemistä alkuperäisen suunnitelman mukaan.

– Se olisi ollut vastuutonta, jos he olisivat sanoneet, että turnaus pelattaisiin ensi kesänä. EM-turnauksen siirtäminen oli hyvä ja viisas päätös. Ja varmasti ainoa oikea ratkaisu tällä hetkellä, kapteeni totesi Helsingin Sanomille.

– En tiedä, mitä he ajattelivat. Se olisi ollut todella tyhmä ratkaisu, kun katsotaan, miten virus leviää koko ajan. Jalkapalloyhteisön on pakko ottaa vastuuta. Mielestäni tämä on hyvä viesti kaikille, että myös jalkapallo ottaa vastuuta tässä tilanteessa. Tämä on kuitenkin erittäin vakava asia, Sparv jatkoi.

– Urheilullisesti kisojen siirtäminen harmittaa tietysti. Joukkueemme oli iskussa ja täynnä itseluottamusta. Jalkapallo tulee tietysti kakkosena tässä vaiheessa, Sparv sanoi.

Kapteenin mielestä kisojen siirtäminen antaa kuitenkin uusille pelaajille mahdollisuuden nousta vielä joukkueeseen. Tulevat kisat antavat myös motivaatiota esimerkiksi Kansojen liigaan.

– Se on hienoa joukkueelle ja kaikille pelaajille, että meillä on sellainen porkkana edessämme. Se motivoi arjessa. Meillä on isoja pelejä tulossa syksyllä, kun Kansojen liiga alkaa. Ensimmäinen tavoitteemme on varmasti pelata hyvin silloin. Tämä on hieno tilaisuus nousta mukaan joukkueeseen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!