Huuhkajat pelaa myös Puolaa vastaan ilman yleisöä

© Kuva: Juha Tamminen

Uutisoimme aiemmin tänään, että Suomen miesten A-maajoukkue pelaa harjoitusmaaottelun Ranskaa vastaan suljettujen ovien takana Lyonissa 31. maaliskuuta. Nyt myös neljä päivää aiemmin pelattava ottelu Puolaa vastaan on määrätty pelattavaksi ilman yleisöä.

Puolan jalkapalloliitto ilmoitti tiistaina, että Wrocławissa pelattava ottelu pelataan viranomaismääräyksestä tyhjille katsomoille koronavirustilanteen takia.

Puola-otteluun pääsyliput hankkineille suomalaiskannattajille ilmoitetaan asiasta tarkemmin erikseen.

Ranska-ottelun tavoin ottelu tullaan tämän hetken tiedon mukaan televisioimaan normaalisti ja myös median edustajilla on pääsy otteluun. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Puolan pääsarja Ekstraklasa kertoi aiemmin tänään, että kaikki sen ottelut pelataan toistaiseksi suljettujen ovien takana. Ranskan Ligue 1:n ottelut pelataan ainakin huhtikuun 15. päivään asti ilman yleisöä tai enintään tuhannen katsojan edessä.

Huuhkajien harjoitusottelut ennen EM-kisoja

Puola-Suomi 27.3. klo 21.45, Wrocław (Puola)
Ranska-Suomi 31.3. klo 22.00, Lyon (Ranska)
Ruotsi-Suomi 4.6. klo 20.45, Solna (Ruotsi)
Suomi-Viro 7.6. klo 16.00, Tampere