Suomen Naisten A-maajoukkue Helmarit pelasi Tšekkiä vastaan 1-1-tasapelin Kypros Cupin avausottelussaan.

Tšekki siirtyi 1-0-johtoon toisen puoliajan alussa. Epäonnekas osuma merkittiin lopulta Suomen toppari Anna Westerlundin omaksi maaliksi.

Helmarit tulivat kuitenkin tasoihin 68. minuutilla, kun Kaisa Collin laukoi pelivälineen kimpoilujen jälkeen takakulmaan. Tämä osuma jäi myös ottelun viimeiseksi.

Helmareiden turnaus jatkuu otteluiden osalta sunnuntaina, kun vastaan asettuu Kroatia. Päätösottelu toimii torstaina 12.3. pelattava kamppailu Slovakiaa vastaan.

Helmarit

@HelmaritFI
Ottelu Kyproksella on päättynyt lukemin 1-1. Suomen maalista vastasi Kaisa Collin! Suomi jatkaa Cyprus Cuppia sunnuntaina, kun Helmarit kohtaa Kroatian. 🇫🇮 #Helmarit #CZEFIN #CyprusCup