Super Lig
Konyaspor – Fenerbahce
Lauantai 14.03. klo 19:00

Turkissa pelataan jalkapalloa vallitsevasta tilanteesta huolimatta – tosin tyhjille katsomoille. Putoamisviivan alapuolella taiteileva Konyaspor isännöi lauantaina vaisua kautta pelaavaa Fenerbahcea, jonka tämänhetkinen sarjasijoitus on perinteiselle suurseuralle todella vaisu.

Konyasporin onneton kotimenestys on suurin syy joukkueen kehnolle sarjasijoitukselle. Tätä taustaa vasten voikin pohtia, onko tyhjille katsomoille pelaaminen isännille jopa pieni helpotus. Viime kierroksen vierastasapeli Malatyaa vastaan oli joukkueelta kelpo esitys. Maalinteko on ollut Konyasporille tervanjuontia – se on sarjan tehottomin joukkue. Maalivahti Serkan Kirintili lensi Malatya -ottelussa suoralla punaisella pihalle ja on tässä ottelussa pelikiellossa.

Myöskään Fenerbahce ei ole viime viikkoina onnistunut kairaamaan voittoja. Joukkue on poissaolojen rampauttama, eikä sen puolustus ole pitänyt kovinkaan hyvin. Suurseuran fanaattisten kannattajien paine valmentaja Ersun Yanalin yllä on mittaamattoman kova. Tälläkin hetkellä joukkuetta heikentävät useat loukkaantumiset ja pelikiellot. Pisteitä ei tulla helpolla hakemaan lauantainakaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Fener on vetomarkkinoilla mallattu selkeäksi suosikiksi – luultavasti osin vanhasta muistista. Omissa pahveissani tämä ottelu on tuntuvasti kertoimia tasaisempi ja isäntien pääseminen pisteille maistuu mukavasti tasuriherkkien joukkueiden kohtaamisessa. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Konyaspor +0.5 kertoimella 1,72.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO