Koronavirus: KuPS:n edustusjoukkueet jäävät lomalle

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran miesten ja naisten edustusjoukkueet jäävät tänään, lauantaina, vuosilomalle ehkäisytoimena koronavirukselle.

Miesten joukkueen on tarkoitus palata harjoituksiin 12. huhtikuuta. Naisten joukkue palaa harjoituksiin myöhemmin sovittava ajankohtana.

– Kuopion Palloseura priorisoi tällä päätöksellä pelaajien ja heidän lähipiirinsä terveyttä. Seura noudattaa kaikessa toiminnassaan viranomaisten ohjeistusta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista suunnitelmiin tilanteen sitä vaatiessa, kommentoi seura tiedotteessaan.

Viime torstaina Suomen hallitus linjasi, että koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Seuraavana päivänä Veikkausliiga kertoi, että sen kauden alku viivästyy koronaviruksen takia kesäkuulle. Alunperin kauden piti alkaa 11. huhtikuuta.

Myös Kansallisen liigan kauden alkua on siirretty ”myöhemmälle keväälle”, mutta tarkempi päivä selviää vasta myöhemmin. Kansallisen liigan oli tarkoitus alkaa 28. maaliskuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.