Lähde: Bayern München etenee Leroy Sanén hankinnassa – myös La Liga -jätit apajille

© Kuva: Getty Images

Vaikka Bundesliiga on muiden sarjojen tavoin koronavirustauolla – ja käytännössä kaikilla seuroilla tekee taloustilanteen kanssa erittäin tiukkaa – suunnitellaan Bayern Münchenissä samalla jo ensi kautta. Vaikka tappioita tullee helposti useita kymmeniä miljoonia euroja, aikoo Bayern edelleen satsata kesän siirtomarkkinoilla isosti.

Sport Bildin mukaan Bayernin ykköskohde on edelleen sama kuin jo viime kesänä: Saksan maajoukkuelaituri Leroy Sané. Bundesliigajätti halusi 24-vuotiaan Sanén Manchester Citystä jo viime kesänä, mutta tuolloin Sanén polvivamma esti siirron toteutumisen.

Nyt siirto on kuitenkin nytkähtämässä eteenpäin, sillä Sport Bild kertoo Bayernin urheilujohtajan Hasan Salihamidzicin pitäneen viime keskiviikkona ”salaisen tapaamisen” Münchenissä Sanéa edustavan agenttitoimiston LIAN Sportsin edustajien kanssa. Läsnä tapaamisessa olivat agenttitoimistosta maineikas pelaajien edustaja Fali Ramadani sekä firman toimitusjohtaja Damir Smoljan.

Mitään kovin konkreettista ei voi vielä maaliskuussa tapahtua, sillä Sané vaihtaa LIAN Sportsin talliin virallisesti vasta 1. huhtikuuta.

Bayern München tarjoaa Sanélle tiettävästi viiden vuoden sopimusta. Sané, jonka sopimus Cityn kanssa ulottuu kesään 2021, kertoi Bayernille tiettävästi jo talvella periaatteellisesta halukkuudestaan siirtyä bundesliigajätin riveihin.

Täysin vailla kilpailua Bayern ei kuitenkaan ole, sillä Sport Bildin mukaan Sané on saanut myös kaksi konkreettista tarjousta muilta huippuseuroilta. Lisäksi lehti kertoo La Liga -jättien Real Madridin ja Barcelonan lähtevän mahdollisesti myös Sanéa tavoittelemaan.

Vaihtoehtoisina vahvistuksina Bayernin hyökkäyspäähän on huhurintamalla pyöritelty myös RB Leipzigin Timo Wernerin ja Bayer Leverkusenin Kai Havertzin nimiä. Siirtoja aiotaan osittain rahoittaa myös pelaajamyynneillä. Myyntilistalle päätyvät mahdollisesti 25-vuotias Corentin Tolisso sekä 31-vuotiaat Javi Martínez ja Jérôme Boateng.

Leroy Sané loukkasi polveaan elokuussa ja on ollut sivussa käytännössä koko kauden. Hän palasi kentille helmikuun lopussa Cityn reservijoukkueen ottelussa, mutta sitten koronaviruspandemia pani kauden jäihin. Transfermarkt arvioi 21 A-maaottelua pelanneen Sanén markkina-arvoksi 100 miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.