Lähde: Euroopan pääsarjoilla tarkka suunnitelma – näin kausi voisi jatkua, EM-kisoista tiukka vaatimus

UEFA kokoustaa tänään tiistaina muun muassa EM-kisoihin liittyen.

On hyvin todennäköistä, että EM-lopputurnausta päätetään siirtää, mutta tässä vaiheessa ei tiedetä, mikä voisi olla uusi ajankohta.

Espanjalaisen radioaseman Onda Ceron urheiluaiheista ohjelmaa El Transistoria johtaa muuan José Ramón de la Morena. Espanjassa tunnettu de la Morena kertoo Twitterissä, että Euroopan pääsarjoilla on yksi vaatimus UEFA:lle kokousta ajatellen.

Sarjat haluavat, että EM-lopputurnausta siirretään suosiolla vuodella eteenpäin, eli se pelattaisiin kesällä 2021. Vaatimukseen liittyen Euroopan sarjat elättelevät yhä toiveita siitä, että tämän kauden kesken jääneitä sarjoja voitaisiin jatkaa toukokuussa, tarkemmin sanottuna sunnuntaina 3. toukokuuta.

Mestarien liigankin osalta on jo olemassa tarkka suunnitelma. Se jatkuisi 5. toukokuuta ja loppuottelu pelattaisiin 30. kesäkuuta. Pääsarjat ehdittäisiin saada maaliin kaksi päivää aiemmin.

Ranskalaisen RMC:n mukaan UEFA:n tämänpäiväisessä kokouksessa päädytään todennäköisesti myös siihen, että Nations Leaguen ottelut perutaan.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.