Miten Serie A:n loppukauden käy? – ”Otteluiden pelaaminen tyhjille katsomoille on ainoa tapa pelata sarja loppuun”

© Kuva: Getty Images

Aasiasta Pohjois-Italian kautta koko Eurooppaan pikavauhtia levinnyt koronavirus on aiheuttanut merkittäviä toimenpiteitä Italiassa.

Otteluita on jouduttu perumaan ja siirtämään keväälle. Useita otteluita on pelattu myös tyhjille katsomoille.

Muun muassa keskiviikkoiltana oli määrä pelata Juventuksen ja AC Milanin välinen Coppa Italian välieräkamppailu, mutta se siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi.

Italialaislähteiden mukaan maa on sulkemassa samalla koulut ja yliopistot määrittelemättömäksi ajaksi estääkseen koronaviruksen leviämistä.

Italian jalkapallopomot kokoontuivat keskiviikkona Roomassa neuvottelemaan siitä, miten maan jalkapallokautta olisi tarkoitus jatkaa.

Internazionalen toimitusjohtajan Beppe Marottan mukaan ainoa tapa pelata kausi loppuun on pelata otteluita tyhjille katsomoille.

– Pääsimme takaisin rauhan pariin näinä vaikeina aikoina. Meidän on oltava tietoisia suurista terveysongelmista- ja vaaroista jalkapallon suhteen. Tarkoitus on pelata kausi loppuun mahdollisimman normaaliin tapaan. Emme halua luoda kilpailullista epäreiluutta, mutta tilanteet muuttuvat jatkuvasti, Marotta kommentoi italialaismedioille Roomassa.

– Odotamme Italian hallituksen uusia ohjeita. Otteluiden pelaaminen tyhjille katsomoille on ainoa tapa pelata sarja loppuun tämänhetkisillä tiedoilla.

Viime viikonloppuna Juventuksen oli tarkoitus isännöidä Internazionalea Serie A:n kärkikamppailussa, mutta ottelu peruttiin. Marottan mukaan ottelu voidaan pelata joko tämän viikon sunnuntaina tai ensi viikon maanantaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.