Tuore MLS-kausi pyörähti käyntiin lauantai-iltana Washingtonissa. Colorado Rapids nipisti pisteet mukaansa DC Unitedilta maalein 2-1.

Lassi Lappalaisen edustama Montreal Impact käynnisti niin ikään kautensa lauantaina. Lappalainen avasi Revolution-ottelun penkiltä käsin, mutta pääsi toisella jaksolla kentälle. Montreal Impact voitti ottelun 2-1.

Lappalaisen tapaan Montreal Impactia edustava ja seuran kapteeniksi hiljattain valittu Jukka Raitala mursi muutama päivä sitten jalkansa ja on sivussa pelikentiltä 2-3 kuukauden ajan. Vielä ei ole tiedossa, onko Raitala mukana kesän EM-kisajoukkueessa vammansa vuoksi.

A-maajoukkueuransa syksyllä 2018 lopettaneen Alexander Ringin New York City FC aloittaa kautensa sunnuntaina vierailemalla Columbus Crew’n isännöitävänä. Joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin kuuluva keskikenttäpelaaja toimii myös NYCFC:n kapteenina.

Robin Lodin Minnesota Unitedin kausi alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Portlandissa, kun Portland Timbers isännöi Lodin Minnesotaa.

MLS:n hallitseva mestari Seattle Sounders kohtaa kauden avausottelussaan Chicago Firen.

Kuluvaksi kaudeksi MLS:aan liittynyt David Beckhamin omistama Inter Miami iskee yhteen Los Angeles FC:n kanssa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Los Angeles FC:tä pidetään yleisesti kauden suurimpana mestarisuosikkina.

Viime kaudella upeat 36 maalia Los Angeles FC:n paidassa iskenyt Carlos Vela voitti menneen kauden arvokkaimman pelaajan palkinnon.

34 kierrosta kestävä MLS:n runkosarja päättyy 4. lokakuuta, jonka jälkeen pudotuspelit käynnistyvät.