Nähdäänkö italialaislegenda tulevaisuudessa valmentajana? – ”Uskon kykeneväni kehittymään hyväksi luotsiksi”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Andrea Pirlo lopetti komean ammattilaisuransa tammikuussa 2018.

Pirlon uran viimeiseksi seuraksi jäi MLS:ssa pelaava New York City FC, jota italialainen edusti Huuhkajissakin pelanneen Alex Ringin kanssa.

Serie A:ssa vajaat 500 ottelua pelannut Pirlo muistetaan etenkin AC Milanista ja Juventuksesta. Italian A-maajoukkueikoni voitti kuusi kertaa Serie A:n mestaruuden, kahdesti Mestarien liigan ja kerran maailmanmestaruuden.

Huimasta peliälystään, tekniikasta ja vapaapotkuista tunnettu Pirlo puhui tulevaisuudestaan Instagramissa.

– Uskon kykeneväni kehittymään hyväksi valmentajaksi ja voivani tuoda ideoitani esiin. Minulla on oma persoonallisuuteni. Olen aina tuntenut ja ymmärtänyt sen. Kauniin ja hyvän jalkapallon pelaaminen tuo sinulle menestystä. Ei se mitään, jos en voita, Pirlo totesi.

Pirlo vitsaili siitä, miten Barcelona odottaisi häntä uudeksi päävalmentajakseen.

– Minulle on satanut jo paljon yhteydenottoja. Totta puhuen olen jo valmistautunut, koska kenties ensimmäiset yhteydenotot tulevat ulkomailta. Barcelona odottaa jo minua. En halua jättää käyttämättä ykkösvaihtoehtoni tarjousta, Pirlo nauroi.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!