Eurooppalaisten jalkapallosarjojen ja mestarien liigan ollessa tauolla PSG:n johtotähti Neymar on päättänyt matkustaa pitämään kuntoaan yllä kotimaahansa Brasiliaan. Neymarin lähipiiri vahvisti Sportille, että pelaaja oleskelee jo nyt Brasiliassa.

Monet muutkin PSG:n pelaajat ja taustahenkilöstöön kuuluvat ovat matkustaneet omiin kotimaihinsa koronavirustauon ajaksi. Näin myös Neymar koki parhaaksi toteuttaa omaehtoista ”koronakaranteeniaan” synnyinmaassaan.

MUISTA: SuomiFutis seuraa aktiivisesti koronaviruspandemian kehitystä ja sen vaikutuksia jalkapalloiluun.

Koronavirusepidemia on äitynyt Ranskassa hyvin vakavaksi ja parhaillaan maassa on sakon uhalla toteutettava ulkonaliikkumiskielto. Brasiliankin koronavirusepidemia on koko ajan pahenemassa, vaikkei presidentti Jair Bolsonaro olekaan vielä asettanut merkittäviä liikkumisrajoituksia.

Neymar ei kuitenkaan halua paljastaa, missä Brasilian kolkassa hän oleilee. Supertähti pyrkii jatkamaan harjoittelemista mahdollisimman normaaliin tapaan, noudattaen seuran hänelle antamia toimintaohjeita.

[readmore from=Neymar]

Neymar haluaa olla valmis loppukauden haasteisiin, jos Mestarien liigaa pystytään vielä joskus jatkamaan. Hän oli keskeisessä roolissa, kun PSG pudotti kilpailusta Borussia Dortmundin neljännesvälierävaiheessa.

Neymarin on huhuttu olevan jälleen ensi kesänä Barcelonan hankintalistalla.