Onni Valakari noussut kuukaudessa Pafosin parhaaksi maalintekijäksi Kyproksella

© Kuva: Juha Tamminen

Kyproksen pääsarjassa pelaava Pafos on lähtenyt lentoon saatuaan joukkueeseen lisää suomalaista osaamista.

Lauantaina Pafos pelasi kuudennen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa, kun se voitti Doxa Katokopiasin vieraskentällä 4-0. Pafosin ensimmäisestä osumasta vastasi Huuhkajien toppari Paulus Arajuuri ja maalinteossa onnistui myös keskikenttäpelaaja Onni Valakari.

Kummankin kausi Kyproksella on sujunut nousujohteisesti. Viime kesänä Pafosiin liittynyt Arajuuri, 31, nostettiin tänä vuonna joukkueen kapteeniksi. Valakari, 20, siirtyi Pafosiin vasta tammikuun lopussa, mutta hän on noussut jo joukkueen tämän kauden parhaaksi maalintekijäksi. Lauantain osuma oli Valakarin viides Pafosille yhtä monennessa ottelussa. Hän on Kyproksen pääsarjan maalipörssissä jo jaetulla 10. sijalla.

Pafosin hyvä vire alkoi joukkueen kannalta hieman liian myöhään, sillä ottelu Doxa Katokopiasia vastaan oli runkosarjan viimeinen. Pafos jäi yhden pisteen päähän AEL Limassolista, joka pääsi viimeisenä joukkueena yläloppusarjaan.

– Olemme kahdeksasta edellisestä (sarja)ottelusta onnistuneet voittamaan viisi ja pelaamaan kolmessa tasan. Pafosin pelaajat ansaitsevat ison kunnian tästä. He ovat todella toteuttaneet pelitapaamme. Uskon, että ihmiset ovat huomanneet muutoksemme, mikä on positiivinen asia minulle ja muille valmentajille. Nyt ihmiset uskovat meihin, kommentoi Pafosin päävalmentaja Cameron Toshack seuran Facebook-sivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.