Steven Gerrard haluaa, että jalkapallokausi pelataan loppuun koronakriisistä huolimatta

© Kuva: Getty Images

Skottiseura Rangersin manageri Steven Gerrard toivoo, että jalkapallokausi pystytään pelaamaan loppuun maailmanlaajuisesta koronaviruskriisistä huolimatta.

Euroopassa suuri määrä otteluja on määrätty pelattaviksi tyhjille katsomoille. Joissakin maissa loppukauden pelit voivat jäädä kokonaan pelaamatta.

Liverpool-ikoni Gerrardin mielestä sen eteen pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, että sarjat saadaan pelattua suunnitelmien mukaan.

– Mielestäni se olisi suuri sääli kaikille ympäri Eurooppaa ja maailmaa, jos liigoja ja cup-kilpailuja ei voitaisi viedä loppuun asti, koska ihmiset ovat ansainneet mahdollisuuden päästä siihen vaiheeseen, jossa kaikki ovat, Gerrard kommentoi STV:n mukaan.

– Joten en halua nähdä, että mikään päättyy juuri nyt. Jos meille kerrotaan, että ainoa tapa saada vietyä asiat läpi (on pelata suljettujen ovien takana), silloin teemme niin.

Gerrardin mukaan jalkapallosta puuttuu jotakin oleellista, jos kannattajat eivät pääse otteluihin paikan päälle.

– En ole innoissani siitä, se on varmaa. Jalkapallossa kaikki kaikessa on tunnelma ja kannattajat sekä se, että ihmisillä on mahdollisuus seurata omaa joukkuettaan, etenkin kauden tässä vaiheessa.