Sassuolo ja Brescia kohtasivat maanantain ainoassa Serie A:n mittelössä. Kamppailu pelattiin tyhjille katsomoille, ja samalla ottelu oli sarjassa viimeinen ainakin hetkeen. Serie A jää koronaviruksen takia tauolle ainakin reiluksi kolmeksi viikoksi.

Lue lisää tästä!

Sassuolo voitti kamppailun lukemin 3-0. Jesse Joronen pelasi Brescian maalilla koko ottelun. Myös Simon Skrabb sai peliaikaa. Keskikenttäpelaaja pääsi kentälle vaihdosta ottelun 66. minuutilla.

Francesco Caputo iski kotijoukkueelle kaksi maalia, ja Jeremie Boga osui kertaalleen.

OptaPaolo

@OptaPaolo
3 - Francesco #Caputo is one of the three players with 13+ goals in both last two Serie A seasons, alongside Ciro #Immobile and #CristianoRonaldo. Astounding.

#SassuoloBrescia

Brescian tilanne sarjan jumbona alkaa olla jo todella tukala. Joukkue ei ole voittanut 11 viimeiseen sarjaotteluun. Sen viimeisin voitto on joulukuulta, ja matkaa putoamisviivan yläpuolelle on yhdeksän pistettä.