Times: UEFA kaavailee nyt europelikauden venyttämistä loppukesään

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemian aiheuttaman urheilutauon vuoksi koko jalkapallokalenteri on toistaiseksi pahasti solmussa. Juuri missään ei nyt jalkapalloa pelata eikä varmaa tietoa siitä, milloin pelit voivat taas jatkua, ole.

Selvää on lähinnä se, että EM-kisoja siirrettiin vuodella kesään 2021. Kansallisia sarjoja puolestaan pyritään jatkamaan, mutta ennen toukokuuta se tuskin onnistuu. Euroopan huippuliigojen mestaruudet pantaneen parhaassa tapauksessa jakoon heinäkuussa.

Nyt Times kertoo, että UEFA:n harkinnassa on tällä hetkellä se, että jalkapallokautta venytetään aina elokuulle saakka. Sen seurauksena ensi kauden kilpailuja jouduttaisiin vuorostaan lyhentämään. Times ei tarkemmin määrittele, miten tuo lyhentäminen toteutettaisiin.

UEFA:n puheenjohtaja Aleksander Ceferin on vahvistanut, että kuluvan jalkapallokauden päätöstä on mahdollista venyttää aina elokuulle saakka. Näin luonnollisesti myös kausi 2020-2021 alkaisi myöhemmin.

Toistaiseksi UEFA on siirtänyt Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan loppuottelut kesäkuun lopulle, mutta uusien suunnitelmien mukaisesti ne saattavat siirtyä vielä myöhempään ajankohtaan kesällä.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?