Matej Hradeckyn ura jatkuu Seinäjoella. SJK tiedotti Suomen maajoukkueessakin esiintyneen keskikenttäpelaajan kauden 2020 kattavasta sopimuksesta perjantai-iltana.

Hradecky, 24, edusti SJK:ta kausina 2016 ja 2017, mutta vakava loukkaantuminen vesitti koko jälkimmäisen kauden. Kun toipuminen otti takapakkia uuden vamman myötä, Hradecky palasi kotiseuduilleen Turkuun ja TPS:aan.

Heinäkuussa 2019 Hradecky palasi helvetillisen vammakierteensä jälkeen kentille Ykkösessä kasvattiseuransa kanssa ja oli mukana nostamassa ”Tepsiä” Veikkausliigaan. Edellisen kerran Hradecky oli pelannut sarjapelin lokakuussa 2016.

TPS ilmoitti hiljattain, ettei Hradecky pelaa joukkueessa kaudella 2020. Sen takia hänen seuraavaa siirtoaan odoteltiin entistä kuumeisemmin.

Hradecky liittyy SJK:n harjoitusryhmään ensi maanantaina ja on heti valmis pelaamaan. Hän kävi lääkärintarkastuksessa alkuviikon aikana, jonka jälkeen syntyi sopimus tulevasta sesongista.

– Tänne on kiva tulla takaisin. Tiedän, että täällä pelaajista pidetään hyvää huolta ja kaikki on lähellä. Täältä myös löytyy aivan kaikki mitä jalkapalloilija tarvitsee. Nyt haluan ottaa seuraavan askeleen urallani ja tehdä sen SJK:n kanssa, Hradecky iloitsi SJK:n sivuilla.

– Haluan myös antaa kiitokset TPS:lle kaikesta. Olen saanut sieltä kaiken ja sain heiltä viime vuonna uuden mahdollisuuden palata huipulle. Viime kausi oli mahtava.

Matej Hradecky on Suomen A-maajoukkueen ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn, 30, pikkuveli. Jalkapalloilevan veljestrion keskimmäinen mies Tomas Hradecky, 26, pelaa alkavalla kaudella TPS:ssa.