Gazzetta dello Sport: Mauro Icardin tuleva seura on yhä arvoitus – ei jatka PSG:ssä ristiriitojen takia

© Kuva: Getty Images

Italialainen Gazzetta dello Sport kirjoittaa, että argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi ei jää Paris Saint-Germainiin. Icardi on ollut tämän kauden lainalla PSG:ssä Internazionalesta.

PSG:llä on mahdollisuus ostaa Icardi itselleen lainan päätyttyä, mutta Gazzetta dello Sportin mukaan sekä PSG että Icardin agentti Wanda Nara ovat yhteisymmärryksessä siitä, että Icardi ei ole jatkamassa pariisilaisseurassa.

Sen sijaan Icardi, 27, on palaamassa Milanoon ainakin siihen saakka, kunnes uusi seura löytyy. Internazionale pyytää pelaajastaan tiettävästi 70 miljoonaa euroa, mutta koronaviruspandemia on saattanut muuttaa suunnitelmia.

Icardin ja Internazionalen välinen sopimus on voimassa vuoteen 2022 saakka, mutta milanolaisseura yrittää saada kaupattua hyökkääjän muualle.

Lehtitietojen mukaan PSG ei ole halukas pidentämään yhteistyötään Icardin kanssa siitä syystä, että argentiinalaispelaajalla on ollut vaikeuksia tulla toimeen joukkuekavereidensa kanssa.

Icardi on tehnyt tällä kaudella PSG:n riveissä 20 ottelussa 12 maalia Ligue 1:ssä. Mestarien liigassa argentiinalainen on paukuttanut kuuteen peliin viisi osumaa.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.