”Jäätävän hyvin” – Valmentaja Mika Nurmela nimesi Huuhkajien parhaan esityksen EM-karsinnoissa

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue teki historiaa etenemällä ensi kertaa arvoturnaukseen päästyään EM2020-lopputurnaukseen, joka siirtyi koronapandemian takia vuodella eteenpäin.

Viasatin kanavilla ja Viaplayssa näytetään viikonloppuna kaikki Huuhkajien karsintamatsit. Huuhkajien valmennustiimiin kuuluva Mika Nurmela pitää 2-0-voittoon päättynyttä kotiottelua Bosnia-Hertsegovinaa vastaan Suomen parhaimpana karsintaotteluna.

– Bosnia kotona oli tärkeä peli ja pelillisesti minun mielestä erinomainen todella hyvää joukkuetta vastaan. Pystyttiin pelaamaan omilla vahvuuksilta ja viemään hyvältä joukkueelta niiden vahvuudet. Tehtiin maaleja siten, miten ajateltiin ennakkoon voivamme Bosniaa haavoittaa. Puolustettiin jäätävän hyvin joukkueena, Nurmela kehuu SuomiFutis-sivustolle.

– Yleensäkin koko karsinnoissa ei tullut montaakaan huonoa suoritusta. Bosniassa vieraissa oltiin myllyssä, siinä pelissä ei vain riittänyt.

Mika Nurmela edusti Suomea pelaajana lukuisissa karsinnoissa, mutta pelaajana hän ei päässyt koskaan edustamaan Suomea miesten lopputurnauksessa. Kesällä 2021 hän pääsee huumaan mukaan valmentajan roolissa.

– Kokonaisuutena jos katsotaan karsintaa, jos aiot menestyä, kaiken pitää mennä nappiin monessa asiassa ja monessa pelissä. Se vaatii huippusuorituksia ja pelaajien on oltava hyvässä vireessä läpi karsintojen. Siihen vaikuttaa moni asia ja nyt ne natsasivat. Sitä se vaatii, jos halutaan mennä Suomena lopputurnaukseen. Kymmenen peliä pitää olla huippusuorituksia niin pelaajilta kuin valmentajiltakin, Nurmela paaluttaa.

Suomen kaikki EM2020 karsintaottelut viikonloppuna Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS