José Mourinhosta kertova uutuuskirja raottaa: Chelsea kaappasi portugalilaisluotsin Liverpoolin nenän edestä

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

José Mourinho oli jo käytännössä hyväksynyt Liverpoolin tarjouksen ryhtyä seuran manageriksi vuonna 2004, Mourinhosta kertova uutuuskirja paljastaa.

Ranskalaisjournalisti Nicolas Vilas’n kirjoittama ”Mourinho: Behind the Special One, from the origin to the glory” raottaa Mourinhon siirtoa Chelseaan.

Kirjassa kerrotaan, että Chelsean omistaja Roman Abramovitš teki lopulta ratkaisevasti suuremman tarjouksen kuin Liverpool. Mourinho oli juuri johdattanut Porton Mestarien liigan voittoon, joten portugalilaisvalmentajan ympärillä riitti kuhinaa.

Mourinho oli kuitenkin jo menossa Liverpooliin. Hänen piti korvata Gerard Houllier, mutta vaikka asioista oli jo sovittu miltei sopimuksen allekirjoittamiseen saakka, kääntyi Mourinhon pää loppuhetkillä. Agentti Jorge Mendes löi pöytään paljon houkuttelevamman, Chelseasta tulleen tarjouksen.

Mourinhon silloinen neuvonantaja Jorge Baidek paljastaa kirjassa, että Liverpoolin kuhnailu kostautui.

− Mourinhon piti mennä Liverpooliin. Rick Parry (Liverpoolin pääjohtaja) oli vastuussa siirroista, ja meillä oli asiasta yhteisymmärrys. He pyysivät meitä kuitenkin odottamaan 15 päivää, koska Houllier oli yhä ”Punaisten” manageri, Baidek sanoo.

Uutuuskirjassa kerrotaan myös muun muassa, että Mourinho pelasti nuorempana omalla pelaajaurallaan joukkuekaverinsa hengen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!