Kuopion Palloseura ilmoitti Facebookissa etsivänsä pelaajilleen polkupyöriä. Ilmoitusta ihmeteltiin sosiaalisessa mediassa.

KuPSin Facebookissa kirjoitetaan, että seura etsii miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajille polkupyöriä. Seura myös kertoo, ettei voi maksaa pyöristä.

– Etsimme seuran mies- ja naispelaajille polkupyöriä. Aivan romuja emme ota vastaan, mutta pieni korjaus meiltä onnistuu. Valitettavasti emme voi pyöristä mitään maksaa, mutta noudamme ne veloituksetta, Facebook-päivityksessä kirjoitetaan.

Päivityksen kommenteissa ihmeteltiin, mistä on oikein kyse.

– Nyt on siis Lahden rahat loppu, eräs kommentoi.

Toisaalta myös ymmärrystä löytyy, sillä koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset vahingot koskettavat myös KuPSia. Seura kävi jo läpi YT-neuvottelut, joiden perusteella kaikkien pelaajien sekä valmentajien palkkoja leikattiin puolella. Lisäksi KuPS on lomauttanut tai osa-aikaistanut toimiston väkeä.

– Ihan hyvä tässä kohtaa ymmärtää realiteetit, mihin laittaa rahoja, päivityksen yhteydessä kommentoidaan.

KuPSia urallaan edustanut Pele Koljonen jakoi Twitterissä kuvan päivityksestä ihmetellen.

– Mikä päivä oli aprillipäivä?

Pele Koljonen

@pelekoljonen
Mikä päivä oli aprillipäivä?

Pauli Savenius

@egetelli
Ensin painetaan vuositasolla jopa miljoonan verran pakkaselle puolikas vuosikymmen. Sitten pyydetään ihmisiltä polkupyöriä eikä niistä voida maksaa mitään... Ei tämä seura kyllä jätä kylmäksi yhtenäkään vuonna. Lykkyä metsästykseen! #KuPS #veikkausliiga