Lähde: Alfredo Morelosia viedään huhuissa Valioliigaan – Kolo Touré isossa roolissa mahdollisen siirron takana

© Kuva: Getty Images

Skotlantilaisen Rangersin hyökkääjä Alfredo Morelos on siirtohuhujen mukaan monen seuran hankintalistalla. Viimeisten tietojen mukaan valioliigaseura Leicester City on halukas hankkimaan HJK:n entisen hyökkääjään riveihinsä.

Siirron taustalla häärii Football Insider -sivuston mukaan Kolo Touré, joka työskentelee nykyään Leicesterissä Brendan Rodgersin valmennustiimissä. Touré kuului Rodgersin valmennusryhmään myös Celticissä, josta parivaljakko jatkoi matkaansa Leicesteriin kesken viime kauden.

Touré ihastui Morelosin otteisiin nimenomaan Celtic-aikoina. Entinen valioliigatoppari on varsin vakuuttunut siitä, että Morelos pärjäisi Valioliigassa. Morelos on tehnyt kovaa jälkeä Skotlannissa. Tällä kaudella on syntynyt 12 maalia.

Toisaalta Leicesterin suunnalta on ilmennyt myös epäilyksiä Morelosin temperamenttisuutta kohtaan. Morelos on tällä kaudella lentänyt kahdesti suihkuun. Viime kaudella ulosajoja tuli peräti neljä.

Rangers haluaisi Morelosista arviolta 25-30 miljoonaa puntaa, eli noin 28-35 miljoonaa euroa, mutta koronaviruksen takia summa saattaa tulla ryminällä alaspäin. Seuroilla uskotaan olevan selvästi vähemmän rahaa käytettävänään tulevassa siirtoikkunassa koronaviruksen taloudellisista vahingoista johtuen.

Huomionarvoista on se, että Morelosin entisellä seuralla, HJK:lla, on hyökkääjän seuraavasta siirrosta luvassa lehtitietojen mukaan noin kymmenen prosentin osuus. Arvioiden mukaan Rangers olisi saamassa Morelosista noin 15 miljoonaa puntaa eli noin 17,2 miljoonaa euroa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.