Lähde: Barcelona tarjoaa Internazionalen halutulle kärjelle huippupitkää sopimusta – palkka nousisi huomattavasti

© Kuva: Getty Images

Lautaro Martínez on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maailman halutuimmista kärjistä.

22-vuotias argentiinalaishyökkääjä siirtyi kasvattajaseurastaan Racingista Serie A:han Internazionalen paitaan noin 25 miljoonalla eurolla kesällä 2018.

Kuluvalla kaudella Lautaro on muodostanut Romelu Lukakun kanssa loistavan kärkiparin. Lautaro on tehnyt sarjassa 11 maalia ja osui Mestarien liigan lohkovaiheessa viidesti. Argentiinan A-maajoukkueessa Lautaro on noussut jo avauskokoonpanon kärjeksi ja jälki Albicelesten paidassa on ollut hurjaa.

Lautaron huima vire on luonnollisesti herättänyt Interiä astetta suurempien seurojen kiinnostuksen.

Tuttosportin mukaan Barcelona on toden teolla kiinnostunut Lautarosta ja haluaa argentiinalaisen Kataloniaan kuluvan kauden jälkeen. Lehti kertoo Barcelonan tarjoavan Lautarolle viisivuotista sopimusta, jossa olisi optiona kaksi lisävuotta.

Lautaro tienaisi vuodessa bruttona noin 14 miljoonaa euroa, eli nettona noin seitsemän miljoonaa euroa. Inter on valmis tarjoamaan Lautarolle maksimissaan noin neljän miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Lautarolla on sopimuksessaan 111 miljoonan euron ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa heinäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.