Lähde: PSG:n kaksi seuraikonia jättävät seuran – eivät enää edes välttämättä palaa Pariisiin

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Edinson Cavani ja Thiago Silva kuuluvat PSG:n seuralegendoihin.

Silva saapui PSG:hen kesällä 2012 ja Cavani siirtyi Pariisiin vuotta myöhemmin. Silva on voittanut kuudesti Ranskan pääsarjamestaruuden. Cavani on voittanut samaisen pystin viidesti.

Cavanin ja Silvan etapit PSG:ssä päättyvät kuluvaan kauteen. La Gazzetta dello Sportin mukaan kaksikko ei välttämättä edes enää palaa Pariisiin. Silva ja Cavani matkustivat koronaviruspandemian vuoksi Etelä-Amerikkaan muutama viikko sitten.

Ligue 1 on muiden jalkapallosarjojen tapaan tauolla koronaviruksen seurauksena, eikä kautta välttämättä saada uudelleen käyntiin ennen kuin kaksikon sopimukset päättyvät.

Kaksikon sopimukset PSG:n kanssa päättyvät kesäkuun lopussa, eikä PSG ole tarjonnut kummallekaan uutta jatkosopimusta. Silva ja Cavani voivat neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa ja kummatkin ovat jo hyvin todennäköisesti pelanneet viimeiset ottelunsa PSG:n paidassa.

Silva on PSG:n kapteeni ja Cavani on seurahistorian paras maalintekijä.

Lähteen mukaan Silva on jäämässä Etelä-Amerikkaan ja siirtymässä mahdollisesti entisen seuransa Fluminensen paitaan. Cavanilla on sen sijaan tarjouksia Euroopasta ja Etelä-Amerikasta.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!