Netissä huutokaupataan todellisia helmiä – tarjolla Eero Markkasen käyttämä pelipaita Real Madridista

Internetissä on perustettu kampanja, jossa seurat ovat laittaneet pelaajiensa harvinaisia pelipeitoja huutokaupattavaksi. Huutokaupan tuotot ohjataan osallistuneiden seurojen kanssa tasan.

Kampanja kulkee nimellä PelipaitaKevät 2020, ja alustana toimii huuto.net-sivusto. Mukaan on lähtenyt seuroja yli lajirajojen.

Huudettavana on todellisia helmiä jalkapallon puolelta, kuten Eero Markkasen käyttämä (game worn) Real Madrid Castilla -pelipaita nimikirjoituksella. Markkanen kuului Real Madridin organisaatioon vuosina 2014-15, vaikka debyytti edustusjoukkueen puolella jäikin kokematta.

Markkasen pelipaidan huutohinta oli kohonnut tätä artikkelia kirjoittaessa 290 euroon, kun lähtöhinta oli 150 euroa. Huutokauppa Markkasen paidan, kuten muidenkin paitojen, osalta päättyy perjantaina kello 18.

Huutokaupasta löytyy myös muita jalkapallopelipaitoja. Muun muassa Suomen A-maajoukkuee kapteeni Tim Sparv lahjoitti huutokaupattavaksi omalla nimikirjoituksella varustetun Huuhkajat-fanipelipaidan. Lisäksi huutokaupasta löytyy Chievo-toppari Sauli Väisäsen Huuhkajat-pelipaita, joka oli topparin päällä MM-karsintaottelussa Kroatia-Suomi, joka päättyi 1-1-tasapeliin.

Yksi huudettava harvinaisuus on Mikael Forssellin käyttämä pelipaita Bochum-ajoilta. Paidassa komeilee myös Forssellin nimikirjoitus.

Huutokaupasta löytyy jalkapallopelipaitojen lisäksi muun muassa jääkiekko- sekä pesäpallopelipaitoja. Kallein pelipaita artikkelia kirjoittaessa oli nimikirjoituksella varustettu NHL-hyökkääjä Patrik Laineen Tapparan pelipaita kaudelta 2016. Paidan hinta oli kohonnut jo yli tuhanteen euroon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.