Ranskan entinen A-maajoukkuepelaaja uskoo Arsenalin menestyvän Mikel Artetan alaisuudessa – ”Voivat voittaa Valioliigan”

© Kuva: Getty Images

Bacary Sagna edustaa nykyään MLS:ssa pelaavaa Montreal Impactia. Sagna pelaa seurassa Huuhkajia edustavien Lassi Lappalaisen ja Jukka Raitalan kanssa.

37-vuotias Sagna muistetaan parhaiten ajastaan Arsenalissa. Sagna edusti Arsenalia seitsemän vuoden ajan, kunnes siirtyi kolmeksi vuodeksi Manchester Cityyn kesällä 2014.

Sagna ehti pelata Arsenalissa muutaman vuoden ajan Mikel Artetan kanssa. Arteta siirtyi Arsenalin peräsimeen joulukuussa. Sagna uskoo Arsenalin menestyvän Artetan alaisuudessa, vaikka kyseessä on espanjalaisen uran ensimmäinen pesti päävalmentajana.

– He voivat voittaa Valioliigan seuraavien vuosien aikana. Leicesterkin teki sen, vaikkei kukaan odottanut sitä, mutta heillä oli hyvä asenne joukkueessa ja he taistelivat kaikissa otteluissa. Arsenal voi onnistua myös siinä, koska kaikki joukkueet ovat vaikeuksissa kohdatessaan Arsenalin, sillä Artetan joukkue pelaa ja liikkuu kentällä niin hyvin, Sagna totesi Goalille.

– Sagna oli hyvä valinta uudeksi päävalmentajaksi, koska hänellä on persoonallisuutta. Jos Mikel ei ole tyytyväinen jonkun peliesityksiin, menee hän sanomaan sen suoraan sille pelaajalle ja kertoo hänen olevan ulkona kokoonpanosta. Jos katsot joukkuetta Artetan alaisuudessa, voi sanoa kaiken muuttuneen. Jopa joukkuehengen. He ovat kuin eläimiä juostessaan kentällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.