Tähtivahti Lukas Hradecky nimesi podcastissa elämänsä pelit – todellinen yllätys vuodelta 2012 mahtui mukaan: ”V*ttu se oli legendaarinen”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenin ja Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky nimesi omassa podcastissaan uransa tärkeimpiä pelejä.

Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke-podcastissa, että Bayer Leverkusen on aloittanut harjoittelun, mutta toki pienissä ryhmissä ja eri aikaan. Leverkusenin lisäksi myös useat muut bundesliigajoukkueet ovat aloittaneet harjoittelun. Hradeckyn käsitys on se, että pelit Saksassa voisi parhaimmassa tapauksessa alkaa jo toukokuussa, mutta mitään päätöksiä ei olla vielä tehty.

Tuoreessa jaksossa Hradecky nimesi myös ikimuistoisia otteluita uraltaan. Hradecky ei osannut laittaa pelejä järjestykseen. Heti ensimmäisenä Hradecky nosti esiin melko yllättävän maaottelun vuodelta 2012.

– Tämän on pakko olla listalla. Sellainen helmi kuin Trinidad ja Tobago – Suomi. V*ttu mä muistan sen pelin, v*ttu se oli legendaarinen. Tuli katsottua se Youtube-pätkä, jossa paikallinen selostaja tykittää suomalaisia nimiä. Sille mä repeilin, Hradecky kertoo voimasanoja käyttäen.

Otteluss Suomen maaleista vastasivat Riku Riski, Toni Kolehmainen ja Mika Ääritalo, joten TPS-taustaa joukkueesta löytyi.

– Ja koutsina oli Mixu (Paatelainen) vielä. Turkulaisia oli muutenkin. Kauko oli mun huonekaveri, ja se oli jo silloin ihan sekopää, Hradecky muisteli naureskellen.

Voit katsoa kyseisen Youtube-pätkän alta. Jos et näe, voit katsoa sen tästä:

Seuraavaksi Hradecky nosti Esbjergin ajoilta Tanskan Cupin finaalin vuodelta 2013. Esbjerg voitti Randersin finaalissa, ja bileet olivat sen mukaiset. Pokaali oli myös ensimmäinen Hradeckylle.

– Juhlat alkoivat pukukopista ja otin paluureissulle korin kaljaa itselleni. Kööpenhaminasta Esbjergiin kesti varmaan kuusi tuntia se matka. Oli kyllä legendaarinen matka. Kun pääsin maan kamaralle Esbjergissä, niin meinasi jalat lähteä alta, Hradecky toteaa.

Hradeckyn listalle pääsee ymmärrettävästi ensimmäinen bundesliigaottelu Wolfsburgia vastaan, joka päättyi 1-2-tappioon. Brøndby-ajoilta Hradecky muistaa hyvin Kööpenhaminan derbyt. Lisäksi erilaiset finaalit sun muut ovat tietysti Hradeckyn listalla.

Hradecky kertoo podcastissa muun muassa minkälaisia persoonia ovat nykyisin Barcelonassa pelaava Martin Braithwaite tai Besiktasia edustava Kevin-Prince Boateng.

Huuhkajien EM-kisapaikan varmistanut Liechtenstein-voitto on totta kai ikimuistoinen ilta. Hradecky halusi kuitenkin nostaa koko EM-karsinnat jalustalle.

– Koko karsinnat, en pysty erittelemään. Armenia-voitto, Bosnia-voitto ja taivaan räjähtäminen, Liechtenstein-voitto ja yleisöryntäys sekä sen jälkeiset juhlat ja kokemukset. Nämä ovat niitä ikimuistoisimpia hetkiä.

Kuuntele jakso kokonaisuudessaan täältä.