Tapahtuuko se todella? – Lähde: Juventus valmis myymään halvalla Cristiano Ronaldon selvitäkseen lamasta

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemia laittaa seurat ahtaalle ympäri maailman. Juventuksen kohdalla viruksen vaikutukset saattavat olla niin suuret, että seura joutuu myymään tähtipelaajansa Cristiano Ronaldon.

Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventukseen sadalla miljoonalla eurolla kesällä 2018. Siirron jälkeen portugalilaistähti on ollut vakuuttavassa vedossa Serie A:ssa. Taloudellinen lama on kuitenkin iskemässä kovaa myös ”Vanhaan Rouvaan”.

Juventus maksaa Ronaldolle kaudessa noin 31 miljoonaa euroa palkkatuloja. Juventus säästäisi näin ollen jo pelkästään palkkakuluissa valtavasti, jos Ronaldo jättäisi seuran.

Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Ronaldo onkin nyt myytävänä, ja halvalla. Lehden mukaan Juve haluaa 35-vuotiaasta Ronaldosta vain 60 miljoonaa euroa. Esimerkiksi viime kesän markkinoilla hintalappu olisi verrattain pieni. Koronaviruksen vaikutukset tulevat vaikuttamaan vahvasti myös tulevaan siirtoikkunaan ja siirtosummiin. Siksi on tässä vaiheessa vielä mahdotonta ennustaa, onko 60 miljoonaa tulevassa siirtoikkunassa paljon vai vähän.

Iästä huolimatta Ronaldolla on vielä useampi hyvä pelivuosi jäljellä. Maalitykki on pitänyt itsestään erinomaista huolta, ja testitulokset puoltavat tätä. Matala hintalappu voi herättää usean suurseuran kiinnostuksen. Toisaalta monen seuran kiinnostus voisi myös auttaa Juventusta hilaamaan hintapyyntöä ylöspäin.

Huhuissa on jo esitetty, että Ronaldo saattaisi olla halukas palaamaan Real Madridiin, mutta tämä spekulaatio perustuu lähinnä siihen, että Juve-hyökkääjä oli katsomassa edellistä El Clásicoa Madridissa.

Joka tapauksessa huhut Ronaldon myymisestä ovat viime päivinä kasvaneet. Juventus joutuu toden teolla pohtimaan, millä keinoilla Ronaldo olisi mahdollista pitää seurassa. Edes taloudellisen ahdingon keskellä seura tuskin haluaa luopua ykköstykistään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.