Vaimon keittiötaidot Juventus-tähden karanteenikiusauksena: ”Keksejä on aivan liikaa”

© Kuva: Getty Images

Poikkeusolot ja kotikaranteeni asettaa haasteita kaikille ihmisille iästä, sukupuolesta, ammatista ja perhetaustasta riippumatta kaikkialla maailmassa. On varmasti monille tuttu juttu, kuinka herkut houkuttelevat fyysisen eristäytymisen aikana. Meille sohvaperunoille se voi olla huvittavakin yhdistävä tekijä, mutta ammattiurheilijoilta kiusaukset vaativat luonteenlujuutta.

Näustä ongelmista kertoi Instagram-tilillään Juventuksen walesilaistähti Aaron Ramsey. Keskikenttäpelaaja on viettänyt viime viikot visusti kotonaan, sillä onhan pahoin koronaviruksesta kärsineessä Italiassakin ollut päällä ulkonaliikkumiskielto.

– Vaimoni on mahtava kokki ja minä pidän hyvästä ruoasta. Siksi se on ongelma, Ramsey tunnustaa heikon luonteensa.

– Keksejä on aivan liikaa. Juon mielelläni teetä, ja nyt siitä on tullut rituaali. Aina kun valmistan itselleni teekupillisen, syön myös keksin. En voi vastustaa sitä.

Ramsey myönsi pitävänsä mahdollisena, että moni jalkapalloilija saattaa palata harjoitteluarkeen aikanaan ylipainoisena.

– On vaikeaa pysytellä kunnossa. Teen kotonani kaikki seuran antamat harjoitukset, mutta ei se ole sama asia kuin harjoittelu joukkueen kanssa. Onneksi näyttää siltä, että palaisimme pian harjoittelemaan nurmikolle.

Kovin pian Ramsey toive ei toteudu, sillä näillä näkymin Italiassa palattaisiin joukkueharjoituksiin aikaisintaan 4. toukokuuta. Serie A -pelit voisivat jatkua aikaisintaan toukokuun lopussa.

Lähde: AS


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!