Balotellin ja Chiellinin sanasota kiinnostaa Italiassa – ”He käyttäytyivät väärin”

© Kuva: Getty Images

Italiassa syntyi tänä viikonloppuna pienimuotoinen kohu, kun maan mediassa julkaistiin pätkiä Juventuksen tähtitoppari Giorgio Chiellinin tulevasta omaelämäkerrasta.

Otsikoihin nousivat etenkin Chiellinin kommentit entisistä joukkuekavereistaan, Brescian Mario Balotellista ja Palmeirasin Felipe Melosta. Chiellini on pelannut Balotellin kanssa Italian maajoukkueessa ja Melon kanssa Juventuksessa.

Balotelli olisi ansainnut Chiellinin mukaan läimäyksen naamalle käytöksestään maajoukkuekomennuksella ja Meloa hän kutsui vielä pahemmaksi tapaukseksi, ”mädäksi omenaksi”.

Sekä Balotelli että Melo vastasivat entiselle joukkuetoverilleen nopeasti. Balotelli kritisoi Chielliniä siitä, ettei hän voinut antaa palautettaan kasvotusten ja Melo taas muistutti italialaistopparia siitä, kun hän jätti Galatasarayn kanssa Chiellinin Juventuksen taakseen kaudella 2013-14 Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Nyt ulkopuolisina keskusteluun ovat osallistuneet myös Italian maajoukkueen entiset hyökkääjät Antonio Cassano ja Luca Toni.

Cassano ei halunnut ottaa kummankaan puolta, mutta sanoi uskovansa, että Balotelli teki jotain, mistä Chiellini suivaantui.

– En tunne Felipe Meloa. En ole pelannut hänen kanssaan enkä tiedä, millainen hän on ihmisenä. Mario on hyvä poika, joten en tiedä, mihin Chiellini viittaa, sanoi Cassano Goalin mukaan.

– Voin vakuuttaa teille, että kunnioitan valtavasti Giorgiota. Hän on erittäin älykäs ja ymmärtää jalkapalloa. Häntä vastaan pelatessa joutui tapetuksi, mutta kentän ulkopuolella hän on mahtava ihminen.

Chiellini (vas.) ja Melo pelasivat yhdessä Juventuksessa vuosina 2009-2011. Kuva: Getty Images

– Hänellä on varmasti ollut hyvät syynsä [kritisoida Balotellia]. Tunnen Marion pinnallisesti, mutta vietin Chiellinin kanssa kymmenen vuotta maajoukkueessa, hän on hyvä ja kohtelias ihminen.

Tonin mielestä Chiellini ja Balotelli olisivat voineet käydä keskustelunsa kasvotusten, mutta hän toivoo, että kaksikko pääsee pian selvittämään välejään jalkapallokentällä. Hyökkääjälegenda uskoo Cassanon tavoin, että Balotelli on tehnyt jotain, mikä suututti Chiellinin.

– Kirjat ovat merkillisiä. Niitä kirjoittaessa pitää löytää myös asioita, joista saa revittyä otsikoita. Uskon, että he olivat molemmat oikeassa, mutta he käyttäytyivät väärin.

– Tietty jos se on joku asia, jota hän ei ole ikinä sanonut hänelle päin naamaa, niin se ei ole mukavaa, mutta olen varma, että Balotelli on tehnyt jotain.

– Se on vielä huonompi juttu, kun tietyt keskustelut leviävät sosiaaliseen mediaan. Olisi parempi, jos he puhuisivat keskenään ja selventäisivät asioita. Balotellin vastauksesta päätellen kyseessä on asioita, joita ei ikinä sanottu hänelle päin naamaa. On ymmärrettävä, mikä on totuus ja miten tilanne oikeasti on mennyt.

– Ja tietty tällaisena aikana, kun ei ole juurikaan mitään mistä puhua, olisi hienoa, jos kausi jatkuisi ja Chiellini kohtaisi Balotellin.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.