Giorgio Chiellinin rajun palautteen kohteeksi joutuneelta kaksikolta täyslaidallinen takaisin – Balotelli: ”Ainakin minulla on rohkeutta sanoa asioita päin naamaa”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen ja Italian maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Giorgio Chiellini puhui aiemmin tänään varsin epäimartelevaan sävyyn kahdesta entisestä joukkuekaveristaan. Kokenut puolustaja antoi negatiivista palautetta sekä Mario Balotellille että Felipe Melolle (lue Chiellinin kommentit painamalla TÄSTÄ).

Melolla ei mennyt kauaa, kun hän jo reagoi Chiellinin puheisiin.

– Ensinnäkin, haluaisin tietää, mihin episodiin hän viittaa. Kun olin Torinossa, en koskaan ollut epäkunnioittava ketään kohtaan – en joukkuekavereitani, valmentajia tai Juventusta kohtaan, Melo sanoi Gazzetta dello Sportille.

– Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan enää ole häntä kohtaan kunnioitusta ja ei koskaan tule olemaan.

– Hän sanoo, että Balotellia olisi pitänyt läimäyttää ja minä olin huonoista huonoin, koska hän aina ajautui riitelemään kanssani. Hän aina pissasi housuunsa pelosta. Anteeksi, mutta on vain liian helppoa puhua toisista pahaa kirjan kautta.

– Ehkä hän on vieläkin vihainen, kun menin Galatasaray’hin ja pudotimme heidät Mestarien liigasta tai sitten se johtuu siitä, että Inter voitti kaiken ja pidän Interistä. Minulle tulee mieleen myös vuosi 2009, kun voitimme Italian Confederations Cupissa 3-0 ja voitimme koko turnauksen.

– Ehkä näistä syistä hän yhä kiduttaa itseään. Hän ei ole voittanut maajoukkueen kanssa mitään.

– Tiettyjen asioiden sanominen on epäammattimaista. Tämä on epäkunnioittavaa. Minä päätän tähän ja en lisää enää mitään. Jotkut asiat tulisi pysyä pukuhuoneessa.

Myös oman osuutensa saanut Balotelli on jo ehtinyt vastata Chiellinille Instagram-tilillään.

– Ainakin minulla on rohkeutta sanoa asioita päin naamaa. Sinulla on ollut vuodesta 2013 alkaen mahdollisuuksia käyttäytyä kuten mies, mutta et ole tehnyt niin. Kuka tietää, mitä tulet joskus sanomaan nykyisistä joukkuekavereistasi.

– Erikoinen kapteeni. Jos mestarina oleminen tarkoittaa tuota, en halua olla mestari. En myöskään koskaan ole epäkunnioittanut sinistä paitaa [Italian maajoukkuetta].


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.