Bundesliigassa on edessä todella tiivis viikko, sillä kaksi seuraavaa kierrosta pelataan tulevan viikon aikana. Maailman ainoan käynnissä olevan huippufutissarjan mestaruuden kannalta pelataan äärimmäisen tiukka koitos heti tiistaina, kun sarjan kärkikaksikko Bayern München-Borussia Dortmund kohtaa Der Klassikerissa.

– Valtava ottelu. Jo ennen pelien keskeytymistä Bayern München oli Euroopan ja maailman top 3 -jengi, ellei jopa paras kaikista. Borussia on myös kotimaan kentillä kovassa iskussa, joten vastakkain on kaksi todella laatujoukkuetta. Onhan tässä paljon historiaa ja viime kausina mestaruustaistelu on käyty näiden välillä ja Bayern on vienyt seitsemän viimeistä. Saksan isoin ottelu ja kauden 2019-20 isoin ottelu. Mestaruus voi ratketa. Asetelmat eivät voisi olla herkullisemmat tiistai-illan ensimmäiseen bundesliigaotteluun, sanoo Viasatin selostaja Ville Kuusinen Suplan Week of Football -podcastissa.

Päävalmentaja Hansi Flickin aikainen Bayern on ollut varsin pysäyttämätön.

– Bayern on hävinnyt viimeksi virallisen ottelun joulukuun seitsemäs päivä. Keväällä yksi tasapeli ja Chelsea oli täysi suupala Mestareiden liigassa, ja eihän Bayernin tarvinnut edes tehdä kaikkea Eintracht Frankfurtia vastaan, ja he tekivät viisi maalia, Kuusinen kertaa.

Viasat näyttää Der Klassiker -ottelun studion kera tiistai-iltana Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa kello 19 alkaen.

Lähde: Week of Football