Erling Braut Håland ei pelkää Bayern Münchenin maailmanmestareita: ”Meilläkin on niitä”

© Kuva: Getty Images

Jalkapalloa seuraavan maailman katseet kääntyvät tänään, tiistaina, Saksaan, kun Borussia Dortmund isännöi Bayern Müncheniä Bundesliigan huippuottelussa, Der Klassikerissa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi marraskuussa Bayernin suvereeniin 4-0-voittoon. Dortmund on sittemmin vahvistunut itseluottamusta puhkuvalla norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandilla, joka on tehnyt BVB:n paidassa 13 maalia yhtä monessa ottelussa.

Håland ei ole tottunut jäämään maaleitta, mutta tänään hän kohtaa joukkueen, joka voisi koostaa puolet avauskokoonpanostaan maailmanmestaruuden voittaneista pelaajista. Norjalaispyssy ei kuitenkaan ole huolissaan ottelun alla.

– Haluan pelata tällaisia otteluja. Niistä pidän eniten, jos totta puhutaan, kommentoi Håland Dortmundin YouTube-kanavalla.

– Yritän olla mahdollisimman rauhallinen ja olla ajattelematta peliä liikaa. Heillä on maailmanmestareita, mutta meilläkin on niitä, sanoi norjalaishyökkääjä viitaten Mats Hummelsiin ja Mario Götzeen.

– Minä tiedän, että meillä on hyvä joukkue, mutta myös Bayernilla on hyvä joukkue, joten siitä tulee mielenkiintoinen ottelu.

– Meidän on ensinnäkin yritettävä pelata mahdollisimman hyvin joukkueena, koska me tiedämme, kuinka hyviä olemme. Jos pystymme siihen, me luomme maalipaikkoja ja pelaamme kuin fantastinen joukkue. Minun tehtäväni on tietty tehdä maaleja.

– Olette nähneet viime peleissä, että ainoastaan minä en tee maaleja, vaan myös laitapuolustajat ja keskikenttäpelaajat. Kaikki pystyvät maalintekoon, ja se on hyvä asia joukkueessamme.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.