2. Bundesliga
Greuther Fürth – Hamburger SV
Sunnuntai 17.05. klo 14:30

Myös 2. Bundesliga käynnistyy tänä viikonloppuna. Suomalaisittain sarjan kiinnostavinta antia on ollut seurata HSV:hen lainatun Joel Pohjanpalon suoriutumista. Alku on ollut lupaava – toivotaan, että Jolle saa peliaikaa jatkossa. Greuther Fürth on sarjassa viidentenä; tosin merkittävästi sarjan kärkeä perässä pisteissä.

Sarjan keskikasti on hyvin tasainen, joten Greuther voisi hieman kehnommalla onnella olla hyvinkin jopa puolenvälin alapuolella sarjataulukossa. Kyseessä on tämän tason mittapuun mukaan joka tapauksessa kelpo joukkue, joka on voittanut yli puolet kotiotteluistaan. Joukkue on siinä mielessä hyötynyt pakotetusta tauosta, että sen loukkaantumiset ovat helpottaneet kahden kuukauden aikana.

HSV jahtaa suoraa nousua, joka on laadukkaalle joukkueelle täysin realismia – tällä hetkellä hampurilaiset ovat tästä pisteen päässä. Etenkin hyökkäyksessä on laatua tarjolla ja Pohjanpalolle on jäänyt yleisesti ottaen vaihtomiehen rooli, jossa mies on kyllä loistanut. HSV on elänyt tällä kaudella hyvän kotimenestyksensä siivellä – vieraissa ei täysiä pisteitä ole siunaantunut turhan usein.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimet ovat minun makuuni liian vieraspainotteiset ja value on selkeästi kotijoukkueen menestyksessä. Lyön vedon siitä, että isännät saalistavat ottelusta ainakin pisteen: Aasialainen tasoitus, Greuther Fürth +0.5 1,84.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO