”He lähtevät aina kun en ole paikalla” – Giorgio Chiellini moitti Juventus-topparin kohusiirtoa

© Kuva: Getty Images

Juventuksen kapteeni Giorgio Chiellini on nuhjellut hänen joukkuetoveriaan Leonardo Bonuccia, joka jätti torinolaisseuran yhdeksi vuodeksi siirtyessään AC Milaniin vuonna 2017.

Chiellinin mielestä hänen puolustajatoverinsa siirrossa ei ollut missään vaiheessa minkäänlaista järkeä. 35-vuotias italialaistoppari olisi ymmärtänyt, jos Bonucci olisi siirtynyt esimerkiksi Real Madridiin, mutta maisemanvaihto toiseen Serie A -seuraan ei miellyttänyt häntä lainkaan.

– Hänen vuotensa Milanossa oli erilainen. Se oli päätös joka meni selkeästi pieleen, koska hän ei ollut tehnyt rauhaa itsensä kanssa, Giorgio kertoi uudessa omaelämäkerrassaan Corriere dello Sportin mukaan.

Leonardo Bonucci pelasi vuoden AC Milanissa, jonka jälkeen hän palasi Juventukseen. Kuva: Getty Images

– Leo oli häkeltynyt tuhansista syistä. Olin pahoillani, koska kaikki tapahtui niiden viikkojen aikana kun me emme nähneet toisiamme.

– Olen varma, että jos se olisi tapahtunut jonain toisena aikana, olisin saanut hänet pohtimaan jäämistä. Kuten [Juventuksen ex-manageri Antonio] Conten kanssa kävi heinäkuussa 2014, he lähtevät aina kun en ole paikalla.

– Juttelin Leon kanssa vasta kun kaikki oli sovittu… siinä ei ollut missään vaiheessa minkäänlaista logiikkaa. Olisin ymmärtänyt jos hän olisi siirtynyt Real Madridiin, mutta Milaniin? Onneksi, kohtalo astui peliin ja palautti asiat takaisin järjestykseen.

Bonucci on pelannut tällä kaudella 34 peliä Juventuksen alakerrassa. Useiden lähteiden mukaan Manchester City -manageri Pep Guardiola olisi halukas tuomaan hänet Etihad Stadiumille, mutta Juventus haluaisi pidentää 33-vuotiaan topparin sopimusta vuoteen 2024 saakka.