Joel Pohjanpalo avasi kysymyksiä herättänyttä tuuletustaan – viikonlopun kärkikamppailuun hurjalla itseluottamuksella: ”Aion tehdä maalin”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Joel Pohjanpalo pääsi heti maalien makuun, kun 2. Bundesliigassa pelit jatkuivat viime viikonloppuna. Pohjanpalo iski HSV:n 1-1-tasoituksen ja tuuletti osumaansa golf-tuuletuksella.

Ennen pelien jatkumista oli paljon puhetta siitä, minkälaisia tuuletuksia kentällä nähdään. Pohjanpalon golf-tuuletus herätti heti kysymyksen, onko suomalaishyökkääjä aloittanut mahdollisesti uuden harrastuksen koronatauon aikana?

– Kyllä se golf-tuuletus oli, mutta en ollut miettinyt sitä etukäteen, jostain se vaan tuli. En siis ole aloittanut pelaamaan golfia, Pohjanpalo kertoi naureskellen NordicBetin tiedotteessa.

HSV koki kuitenkin ikävän takaiskun Greuther Fürthia vastaan, kun kotijoukkue nousi lisäajan viimeisellä minuutilla tasoihin. Nousutaistelun kannalta voitto olisi ollut todella tärkeä, mutta Pohjanpalon HSV joutui tyytymään tasapeliin. HSV on sarjataulukossa toisena.

Ensi lauantaina HSV isännöi kärkikamppailussa Bielefeldiä, joka on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä. Itseluottamusta uhkuva Pohjanpalo lähtee luottavaisena viikonlopun kärkikamppailuun.

– Lähden luottavaisena kärkipeliin, ja kyllä, aion tehdä taas maalin. Ihan sama millä ruumiinosalla, mutta viimeisimmät kaksi on tullut puskuilla.

NordicBetillä on mahdollisuus lyödä rahoiksi Pohjanpalon ennustuksella. Peliyhtiö nimittäin tarjoaa 9,00 kertoimen sille, että suomalaishyökkääjä tekee ensimmäisen maalinsa päällään myös kärkikamppailussa.

Lähde: NordicBetin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!