Joel Pohjanpalo jäi tällä kertaa maaleitta – suomalaisella hyviä maalipaikkoja

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien Joel Pohjanpalo jäi tällä kertaa maaleitta, kun Pohjanpalon HSV isännöi 2. Bundesliigan kärkiottelussa Arminia Bielefeldiä. Pohjanpalo oli HSV:n avauksessa, mutta tuli vaihtoon tunnin pelin jälkeen. Hänet korvasi Lukas Hinterseer. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Pohjanpalolla oli molemmilla puoliajoilla yksi erinomainen maalipaikka. Jo avausjakson 7. minuutilla hän sai pallon lahjana liukastelleelta Bielefeld-puolustajalta, pääsi muutamalla terävällä askeleella karkuun ja laukoi kohti alakulmaa. Bielefeld-vahti Stefan Ortega torjui suomalaisen vedon kuitenkin kulmapotkuksi.

Toisella jaksolla Pohjanpalo pääsi puolestaan puskemaan Sonny Kittelin hyvästä keskityksestä. Osuma palloon ei ollut kuitenkaan riittävä, ja pusku suuntautui puolisen metriä maalin ohi.

Pohjanpalo sai pelissä myös HSV:n ainoan varoituksen, kun hän taklasi keskiympyrän tuntumassa Bielefeldin pelaajaa. Varoitus oli hyökkääjälle kauden ensimmäinen.

HSV hallitsi pelitapahtumia selvästi, joten tasapeli on sille pettymys. Pohjanpalon ohella sihti oli hieman hukassa laitapakki Tim Leiboldilta, joka puski hyvästä tekopaikasta tolppaan.

Lohtua toi kuitenkin sarjakolmosen VfB Stuttgartin 2-3 -tappio Holstein Kielin vieraana. Stuttgart on edelleen sarjassa kolmas, mutta nyt HSV karkasti siltä pisteen ja Bielefeld jo kahdeksan pisteen päähän.

Sarjaporrasta ylempänä 1. Bundesliigassa Schalke taipui kotonaan Augsburgille 0-3. Suomalainen Malick Thiaw istui koko pelin Schalken vaihtopenkillä. Fredrik Jensen on puolestaan yhä toipumassa loukkaantumisesta, eikä ollut Augsburgin kokoonpanossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.