Viime sunnuntaina maalin tehnyt Joel Pohjanpalo on taas tänään Hamburger SV:n avauskokoonpanossa, kun HSV kohtaa 2. Bundesliigan kärkiottelussa kotikentällään Arminia Bielefeldin. Ottelu pelataan tuttuun tapaan tyhjällä stadionilla koronavirustilanteen vuoksi.

Pohjanpalo on tehnyt kolme maalia kuudessa HSV:n paidassa pelaamassaan ottelussa. Ottelu HSV-Bielefeld alkaa kello 14.30, ja on nähtävissä Viaplayn ja Viasatin kanavilla. Ottelun panos on suuri, sillä vastakkain ovat Kakkosbundesliigan toisena oleva HSV ja sarjakärki Bielefeld.

Hamburger SV

@HSV
Unsere Start-1️⃣1️⃣ für das heutige Spitzenspiel gegen die @arminia: Heuer Fernandes, van Drongelen, Dudziak, Kittel, Hunt, Pohjanpalo, Leibold, Harnik, Letschert, Vagnoman, Fein 🔷

#nurderHSV #HSVDSC

Bundesliigan ottelussa Schalke-Augsburg kotijoukkueen penkillä istuu puolestaan Malick Thiaw. Suomenkin kansalainen Thiaw debytoi juuri ennen koronataukoa Bundesliigassa tullen kentälle Hoffenheimia vastaan ottelun lisäajalla. Pian nähdään, saisiko 19-vuotias keskuspuolustaja tänään lisää pääsarjakokemusta vyölleen. Myös ottelu Schalke-Augsburg alkaa kello 14.30, ja näkyy niin ikään Viasatilla ja Viaplaylla.

FC Schalke 04

@s04

FC Schalke 04

@s04
Unsere Start-1⃣1⃣ für #S04FCA ⚒️

#S04 | 🔵⚪️ | #WirLebenDich
Auf der B - a - n - k 💺

35 - #Nübel
3 - @JMirandaG19
4 - @ozankabak4
9 - @RamanBenito
15 - #Kutucu
16 - #Boujellab
19 - #Burgstaller
33 - #Thiaw
37 - #Mercan

#S04 | 🔵⚪️ | #S04FCA

Vierasjoukkue Augsburgin Fredrik Jensen oli joukkueen edellisestä ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Jensen on palannut harjoitusvahvuuteen, mutta ei ole vielä tänään joukkueen kokoonpanossa.