Joel Pohjanpalolle luottoa kärkiottelussa – nuori suomalaislupaus bundesliigajoukkueen penkillä

© Kuva: Getty Images

Viime sunnuntaina maalin tehnyt Joel Pohjanpalo on taas tänään Hamburger SV:n avauskokoonpanossa, kun HSV kohtaa 2. Bundesliigan kärkiottelussa kotikentällään Arminia Bielefeldin. Ottelu pelataan tuttuun tapaan tyhjällä stadionilla koronavirustilanteen vuoksi.

Pohjanpalo on tehnyt kolme maalia kuudessa HSV:n paidassa pelaamassaan ottelussa. Ottelu HSV-Bielefeld alkaa kello 14.30, ja on nähtävissä Viaplayn ja Viasatin kanavilla. Ottelun panos on suuri, sillä vastakkain ovat Kakkosbundesliigan toisena oleva HSV ja sarjakärki Bielefeld.

Bundesliigan ottelussa Schalke-Augsburg kotijoukkueen penkillä istuu puolestaan Malick Thiaw. Suomenkin kansalainen Thiaw debytoi juuri ennen koronataukoa Bundesliigassa tullen kentälle Hoffenheimia vastaan ottelun lisäajalla. Pian nähdään, saisiko 19-vuotias keskuspuolustaja tänään lisää pääsarjakokemusta vyölleen. Myös ottelu Schalke-Augsburg alkaa kello 14.30, ja näkyy niin ikään Viasatilla ja Viaplaylla.

Vierasjoukkue Augsburgin Fredrik Jensen oli joukkueen edellisestä ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Jensen on palannut harjoitusvahvuuteen, mutta ei ole vielä tänään joukkueen kokoonpanossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.