Katso: Rangers-tähti Alfredo Morelosille iloinen perheuutinen

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Rangersin hyökkääjä Alfredo Morelosista tuli hiljattain isä, uutisoi Daily Record. Morelosin vaimo Yesenia julkaisi jo ensimmäiset kuvat uudesta tulokkaasta Instagram-tilillään.

HJK:n entinen hyökkääjä Morelos on viettänyt korona-aikaa perheensä kanssa Kolumbiassa. Skotlannin Valioliiga keskeytettiin koronpandemian takia lopullisesti maanantaina ja Celtic kruunattiin mestariksi.

Morelosin uusi perheenjäsen on tyttövauva, jonka nimeä ei ole vielä virallisesti julkaistu. Nimeksi on skottimedioissa spekuloitu Leonelaa, joka on näkynyt Yesenian somekanavissa. Nimi tarkoittaa myös leijonaa, joten täyttä varmuutta nimestä ei vielä ole.

Morelos teki viime kaudella Skotlannin Valioliigassa 12 maalia 26 ottelussa. Hyökkääjää on tasaisin väliajoin huhuiltu Englannin Valioliigaan. Yhtenä Morelosin varjopuolena on nähty hyökkääjän kiivas temperamentti. Morelos on kerännyt Skotlannin liigassa kahden kauden aikana kuusi punaista korttia sekä 18 keltaista korttia.

Ehkäpä tuore tyttövauva tuo rauhallisuutta Morelosin otteisiin kentällä. Esimerkiksi Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki on kertonut, että esikoisen syntymä toi uudenlaista energiaa myös jalkapalloon.

Näet kuvan Yeseniasta ja tuoreesta tyttövauvasta alta.

Kuva: Yesenia Morelosin Instagramin MyStorysta.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!