Lähde: Paul Pogba lähellä paluuta Juventukseen – Manchester Unitedille tarjotaan pelaajaa vaihdossa

© Kuva: Getty Images

Onko Paul Pogba ammattilaisurallaan kahden seuran mies? Ranskalainen keskikenttäpelaaja siirtyi Manchester Unitediin 16-vuotiaana, pelasi Punaisissa Paholaisissa vuosina 2009-2012, siirtyi sitten neljäksi vuodeksi Juventukseen palatakseen sieltä taas Unitediin vuonna 2016. Ja nyt huhutaan taas vahvasti Pogban siirtyvän takaisin Juventukseen.

Ranskalaislehti L’Équipe kertoo, että Juventus on jo lähellä Pogban hankintaa. Pogban sopimus umpeutuu kesällä 2021, joten Unitedin on pakko luopua hänestä siirtokorvauksen saadakseen tänä kesänä, jottei se riskeeraa pelaajan lähtöä seurasta ilmaiseksi – jo toistamiseen. Edellyttäen siis, ettei Pogba jatkosopimustakaan tee.

Jotta kauppa saataisiin malliin, tarjoaa Juventus L’Équipen mukaan Manchester Unitedille osamaksuna omaa pelaajaansa. United saisi kaupassa 25-vuotiaan Adrien Rabiot’n, joka siirtyi Juventukseen ilmaissiirrolla vasta viime kesänä.

Ranskan A-maajoukkueessa kuusi ottelua pelannut PSG-kasvatti joutui Ranskassa seuransa hyllyttämäksi, koska hän halusi pakottaa siirtonsa ja alkoi lakkoilla. Vahvasti huhuttu Barcelona-siirto kaatui Rabiot’n korkeaan palkkavaatimukseen ja väitetysti agenttiäiti Veronique’n oikuttelevaan käytökseen.

Nyt Rabiot’n kerrotaan lakkoilevan myös Juventuksessa, koronapandemian aiheuttamista palkanalennuksista johtuen. Rabiot on oleillut huhtikuusta lähtien Ranskan Rivieralla ja on kieltäytynyt palaamasta Italiaan.

Rabiot on pelannut tällä kaudella Juventuksessa 24 ottelua. Näissä hän on saanut kolme varoitusta ja yhden ulosajon. Maaleja tai maalisyöttöjä ei tilastoihin ole kirjattu.

Lähde: Sport Bild


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.