RMC Sport kertoo, että Ranskan Ligue 1 aloittaa kauden 2020−21 elokuun 23. päivänä. Ligue 1 -kausi 2019−20 jäi kesken koronaviruksen takia, eikä kautta päätetty enää jatkaa.

Kesken jääneen kauden mestariksi kruunattiin Paris Saint-Germain. Sarjasta putosivat Amiens ja Toulouse. Mestarien liigan lohkovaiheeseen pääsi PSG:n ohella Marseille.

Kolmanneksi sijoittunut Rennes pelaa ensi kaudella Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella. Neljänneksi tullut Lille ja viidennelle sijalle päätynyt Nice pääsivät Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Reims aloittaa Eurooppa-liigan toiselta karsintakierrokselta.

Kauden jättäminen kesken ei miellyttänyt kaikkia seuroja. Europaikkojen ulkopuolelle jäänyt Lyon ja putoajien paikoille jääneet Amiens ja Toulouse valittivat päätöksestä, mutta valitus ei mennyt läpi.

Pudonneet Amiens ja Toulouse korvataan ensi kaudella Ligue 2:n nousijajoukkueilla, jotka ovat Lorient ja Lens.

Ranskan toiseksi korkein sarjataso Ligue 2 alkaa 22. elokuuta pääsarjan aloitusta edeltävänä päivänä.

Päivitetty klo 14.28: RMC Sport kirjoitti aiemmin, että Ligue 1 jatkuu 22. päivänä. Se korjasi tiedon ja totesi, että Ligue 2 alkaa 22. päivänä ja Ligue 1 puolestaan 23. päivänä. Tieto on päivitetty juttuun.