Liverpoolin kapteeni odottaa erikoisia mestaruusjuhlia: ”Se olisi outoa”

© Kuva: Getty Images

Liverpool on lähellä voittaa Englannin pääsarjamestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen, mutta se joutunee juhlimaan saavutustaan ilman kannattajiaan.

Koronaviruspandemia keskeytti Valioliigan maaliskuun puolivälissä. Sarja on näillä näkymin jatkumassa ensi kuussa suljettujen ovien takana, ja Liverpool tarvitsee mestaruuden varmistamiseen enää kaksi voittoa yhdeksästä jäljellä olevasta ottelustaan.

Liverpoolin kapteeni ja keskikenttäpelaaja Jordan Henderson pohti BBC:n haastattelussa, millaista olisi nostaa mestaruuspokaali ilmaan tyhjän katsomon edessä.

– Tietysti se tuntuisi erilaiselta, koska jos voittaisi minkä tahansa pokaalin ja saisi sen ilman, että fanit ovat paikalla, se olisi outoa.

– Se [mestaruustaisto] ei ole vieläkään ohi. Meillä on yhä töitä jäljellä ja meidän on yhä esiinnyttävä korkealla tasolla, kunnes kausi päättyy, koska me haluamme päättää kauden mahdollisimman vahvasti.

– Sen jälkeen, voitimme tai emme, palkinnon saaminen ilman kannattajia… Sen kanssa on vain elettävä, kun se tilanne tulee eteen. Toivottavasti se [mestaruus] toteutuu. Me olemme yhä todella hyvässä tilanteessa.

– Olen varma, että järjestämme jonkinlaisen yhteisen juhlan, kun kannattajat päästetään joskus takaisin stadionille.