Manchester Cityn laitahyökkääjä Riyad Mahrez joutui viime kuussa murtovarkaiden uhriksi, kertoo The Sun.

Vorot murtautuivat algerialaistähden asuntoon ja veivät häneltä kolme luksuskelloa, käteistä ja arvokkaita pelipaitoja. Saaliin yhteissarvo oli noin 500 000 puntaa (noin 560 000 euroa).

Kalleimman kellon arvo oli noin 230 000 puntaa. Mahrezilta, 29, vietiin myös yli 50 000 punnan edestä käteistä ja harvinaisia pelipaitoja, joiden yhteisarvo oli noin 150 000 puntaa.

Suur-Manchesterin alueen poliisi sai 24. huhtikuuta ilmoituksen neljästä eri asunnosta, joihin oli murtauduttu kaupungin keskustassa. Varkaat olivat tarkkailleet Mahrezia huolellisesti ennen kuin iskivät.

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli joutui pari viikkoa sitten väkivaltaisen asuntomurron kohteeksi, kun kaksi veitsin varustautunutta miestä murtautui hänen kotiinsa. Alli, 24, oli murron hetkellä kotonaan läheistensä kanssa ja sai murtovarkaan nyrkistä iskun kasvoihinsa.

Vain pari kuukautta aiemmin murtovarkaat olivat iskeneet Allin joukkuekaverin, keskuspuolustaja Jan Vertonghenin, kotiin, kun hän oli pelaamassa Saksassa.

Alkuvuodesta murtovarkaat veivät Crystal Palacen topparin Mamadou Sakhon kotoa tavaraa yli 500 000 punnan edestä.