Neymar kertoi harjoittelustaan Brasiliassa koronaviruksen aikana – vakuuttaa olevansa valmis kun on sen aika: ”Harjoittelu on itse asiassa kovempaa”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brassitähti Neymar on harjoitellut viime ajat kotimassaan Brasiliassa itsenäisesti. Ligue 1 keskeytettiin maaliskuun 13. päivä, eikä sitä tulla pelaamaan loppuun enää tämän kauden osalta.

PSG on kuitenkin mukana vielä Mestarien liigassa. Se eteni puolivälieriin kaatamalla neljännesvälierissä Borussia Dortmundin yhteismaalein 3-2. Mestarien liigan jatkumisesta kuluvan sesongin osalta ei olla vielä päätetty.

– Tavoitteeni on olla valmis, kun tulee signaali paluusta tositoimiin seurajoukkueiden osalta. Aion olla silloin parhaassa mahdollisessa kunnossa, Neymar totesi BBC:lle.

– Olen täällä (Brasiliassa) ja treenaan kovaa. Yhtä kovalla rytmillä kuin olisin tehnyt seurajoukkueenkin kanssa. Harjoittelu on itse asiassa kovempaa. Enemmän aktiviteettaja korvaamaan pelien puutteita, brasilialainen jatkoi.

– Totta kai ikävöin otteluita. Fysiikkavalmentajani Ricardo Rosa teki minulle harjoitteluohjelman, jota olen noudattanut täsmällisesti, Neymar päätti.