Serie A tiedotti: kautta yritetään jatkaa jo ennen juhannusta

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Jalkapallon ystävien pahimmat vieroitusoireet hellittävät jo tulevana lauantaina, kun Saksan Bundesliiga kausi jatkuu. Koronaviruspandemia pani lähes kaiken maailman jalkapalloilun tauolle pariksi kuukaudeksi, mutta nyt pelaajat pääsevät jälleen esiintymään sohvaperunoille. Katsomothan pysyvät tyhjinä.

Euroopan muut huippusarjat palaavat näillä näkymin estradeille neljä viikkoa myöhemmin. Serie A tiedottaa tänään kotisivuillaan, että sarjakautta pyritään jatkamaan 13. kesäkuuta.

Virallinen tavoitepäivämäärä on iso askel kohti kauden jatkumista, mutta tavoitteen toteutuminen riippuu vielä Italian hallituksen päätöksistä sekä lääkintäviranomaisten suostumuksesta. Joka tapauksessa joukkueharjoitukset voidaan Serie A:ssa aloittaa ensi maanantaina.

Kyseinen viikonloppu saattaa olla Euroopan kentillä hyvin kiireinen, sillä vahvistamattomien ja epävirallisten tietojen mukaan samana viikonloppuna suunnitellaan kauden uutta käynnistämistä myös Espanjan La Ligassa ja Englannin Valioliigassa. Jos takapakkia ei missään tule, pyörisivät siis kaikki Euroopan TOP 4 -sarjaa jo ennen juhannusta.

13. kesäkuuta on suomalaisen jalkapalloilunkin kannalta iso päivä, sillä tuolloin pelataan uudelleennimetyn Kansallisen liigan (entinen Naisten liigan) kauden 2020 ensimmäiset ottelut. Miesten Suomen Cupissa pelit jatkuvat puolestaan kolme päivää myöhemmin 16. kesäkuuta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!