Sky: Yllätyskäänne suurseurojen himoitseman puolustajan suhteen – allekirjoittamassa jatkosopimuksen bundesliigaseuran kanssa

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin 21-vuotias Dayot Upamecano on ehdottomasti yksi tämän hetken parhaista nuorista puolustajista. Hänen huippuotteensa Bundesliigassa ja Mestarien liigassa ovat muun muassa nostaneet hänet Transfermarktin arvioissa maailman toiseksi arvokkaimmaksi nuoreksi toppariksi heti Matthijs de Ligtin jälkeen.

Useat suurseurat ovat olleet Upamecanon kintereillään jo pitkään. Tämä johtuu sekä hänen peliesityksistään että sopimustilanteesta. Ranskalaispuolustajan sopimus on päättymässä kesällä 2021 eli ilman jatkosopimusta Leipzigin tilanne pelaajan suhteen on kaukana optimaalisesta.

Nyt Sky Sports kuitenkin uutisoi, että tilanteeseen on tulossa uusi käänne. Lähteen tietojen mukaan Upamecano on tekemässä seuran kanssa kesään 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Tämä takaisi sen, että hänet voisi pitää seurassa myös ensi kauden ajan ilman pelkoa siitä, että hän saisi vaihtaa sesongin jälkeen osoitetta ilmaiseksi.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?