© Kuva: Getty Images

Stuttgart – Hamburger SV: Kamppailu sarjanoususta

2. Bundesliga
Stuttgart – Hamburger SV
Torstai 28.05. klo 21:30

Kakkos-Bundesligassa HSV:n ja Joel Pohjanpalon tärkeät ottelut jatkuvat torstaina, kun joukkue matkaa äärimmäiseen tärkeään nousukamppailuun Stuttgartin vieraaksi. Perinteisesti nämä joukkueet ovat tottuneet kohtaamaan Bundesligan puolella ja hinku takaisin yläkertaan on luonnollisesti kova. Tätä matsia kumpikaan joukkue ei varsinkaan halua hävitä.

Stuttgart on tauon jälkeen kuitannut kaksi tappiota vaisujen esitysten jälkeen ja torstaina tarvittaisiin iso tasonnosto HSV:tä vastaan, ettei nousupaikka loittonisi entisestään. Stuttgartin kotimenestys on tällä kaudella ollut hyvä, mutta ilman yleisöä kotipeleihinkin on sopeutumista. Viimeksi kolme sarjapistettä lähti Neckarjoen kupeesta vieraiden mukaan lokakuussa. Stuttgartin keskikentällä on hieman vajausta ja etenkin Daniel Didavia tulee väkisinkin ikävä.

HSV tuhlasi Bielefeldiä vastaan maalipaikkoja. Mm. Pohjanpalolla oli kaksi hyvää maalipaikkaa, mutta ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Vieraissa HSV on tahkonnut tasapelejä, vaikka maaleja on syntynyt molempiin päihin reippaahkosti. HSV:llä on puolustuksessa edelleen vajausta ja hyökkäyspäässä saattaa olla, että torstaina Pohjanpalo aloittaa penkiltä – Lukas Hinterseer olisi tässä tapauksessa vuorostaan avauksessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kamppailun tärkeydestä huolimatta tässä ottelussa runsasmaalisuus nousee esiin pelivalintoja pohdittaessa. Molemmat joukkueet pystyvät maalintekoon, eikä puolustaminen ole kaikin osin onnistunut hyvin. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,75.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.