Turkkilaista Bursa Yildirim Sporia edustava Cevher Toktas on paljastanut tappaneensa viisivuotiaan poikansa.

Toktas tukehdutti tyynyllä nukkuneen poikansa. Pojalla oli todettu koronavirustartunta, mutta 32-vuotiaan topparin mukaan se ei ollut tappoon johtanut syy. Toktas ilmoittautui vajaan kahden viikon kuluttua poliisiasemalle kertomaan tekonsa.

Toktas tukehdutti poikansa 23. huhtikuuta. Tekonsa jälkeen pelaaja soitti hätänumeroon ja kertoi poikansa kärsivän hengitysongelmista. Poika kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi muutamaa tuntia myöhemmin.

– Pistin tyynyn selällään nukkuvan poikani suun eteen ja pidin sitä siinä voimakkaasti noin vartin ajan. Poikani kamppaili hetken vastaan. Otin tyynyn pois, kun hän ei enää liikkunut. Myöhemmin soitin lääkäreille, jotta minua ei epäiltäisi mistään.

– En koskaan rakastanut häntä. En tiedä, miksen rakastanut häntä. Se on ainoa syy, miksi tapoin hänet. Minulla ei ole minkäänlaista mielenterveysongelmaa, Toktas väitti.

Toktas on parhaillaan kiinniotettuna ja saa pian tuomion. Puolustaja on pelannut käytännössä koko uransa Turkin toiseksi ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Toktas on pelannut myös seitsemän ottelua Turkin pääsarjassa.

Lähde: Mundo Deportivo