Virallista: Manuel Neuer teki sittenkin jatkosopimuksen Bayern Münchenin kanssa

© Kuva: Getty Images

Manuel Neuer ja Bayern München ovat tehneet uuden jatkosopimuksen. Bayern tiedotti Neuerin jatkosopimuksesta keskiviikkona.

Tuore jatkosopimus kestää kesään 2023 saakka, jolloin saksalaisvahti on 37-vuotias. Neuerin ja Bayernin välinen jatkosopimus yllätti monet, sillä seura on jo tiedottanut hankkineensa ensi kaudeksi Schalkesta Alexander Nübelin.

Neuerin aiempi sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen. Saksalaismedioiden mukaan Neuer ja Bayern olivat vielä hiljattain kaukana yhteisymmärryksestä, sillä Neuer olisi tiettävästi vaatinut Bayernilta hurjaa vuosipalkkaa.

– En halunnut tehdä päätöstä jatkosopimuksen suhteen koronaviruspandemian aikana, koska kukaan ei tietänyt, miten ja milloin Bundesliiga jatkuisi. Minulle oli tärkeää jatkaa työskentelemistä maalivahtivalmentajamme Toni Tapalovicin kanssa.

– Nyt tämä jatkosopimusasia on ratkaistu, ja olen optimistinen tulevaisuuden suhteen. Bayern on yksi Euroopan huippuseuroista, Neuer totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Neuer siirtyi Bayerniin Nübelin tapaan Schalkesta kesällä 2011.