AC Milanin tähtipuolustaja: ”En saanut mahdollisuutta näyttää kuka olen”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin laitapuolustaja Theo Hernández on noussut Serie A:ssa maailman puolustajaeliittiin. Salamannopea pakki nappasi välittömästi paikan Milanin avauskokoonpanosta, ja on yksi joukkueen avainpelaajista.

Real Madrididsta Milanoon saapunut ranskalainen ei vakuuttanut Espanjan pääkaupungissa, ja edellinen kausi kuluikin lainalla Real Sociedadissa. Hernández kertoo italialiselle Onda Cerolle siitä, miksi asiat eivät sujuneet toivotulla tavalla Real Madridissa.

– Tämä on ollut paras kauteni sen jälkeen, kun olin Alavésissa. Real Madridissa tai Real Sociedadissa en pystynyt antamaan parastani. En saanut mahdollisuutta näyttää kuka olen Madridissa, Hernández kertoo.

– Saavuin sinne liian nuorena, ja Atléticosta saapuminen ei ole helppoa. Nyt olen kypsynyt, ja sen takia olen siellä missä olen.

Hernández siirtyi Real Madridiin paikallisvastustaja Atlético Madridista hulppealla 24 miljoonan euron hintalapulla kesällä 2017. Hänelle ei kuitenkaan riittänyt peliaikaa puolustuksessa Marcelon miehittämällä vasemmalla laidalla, ja hänet lainattiin Real Sociedadiin.

Lainajakson päätteeksi uudeksi osoitteeksi valikoitui AC Milan, jonne ranskalainen värvättiin 20 miljoonalla eurolla. 22-vuotias kertoo viihtyvänsä Italiassa, ja kertoo tehneensä nelivuotisen jatkosopimuksen AC Milanin kanssa.

– Milanissa olen onnellinen. Minun on kiitettävä Milania ja Paolo Maldinia (Milanin tekninen johtaja), koska he ovat lisänneet itseluottamustani.


PÄIVÄN VIHJE: ARSENAL – VILLARREAL

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?