Bayern München varmisti mestaruuden – seuran menestyshistoria Bundesliigassa on mykistävä

© Kuva: Getty Images

Bayern München kaatoi tiistai-iltana Werder Bremenin vieraskentällä Robert Lewandowskin osumalla lukemin 1-0. Voitollaan se varmisti samalla Bundesliigan mestaruuden. Mestaruus on sille peräti kahdeksas peräkkäinen.

Mestaruus on Bayernille seurahistorian 30. Bundesliigaa on pelattu vuodesta 1963 lähtien. Bayern on vienyt Bundesliigan mestaruuden 29 kertaa, ja muut joukkueet yhteensä 28 kertaa, joten ei ole epäilystä siitä, mikä on suurin jalkapalloseura Saksassa.

Lewandowski on nyt iskenyt tällä kaudella huimat 31 maalia Bundesliiga. Se on hänen henkilökohtainen uusi ennätyksensä. Aiemmin hän on päässyt kahteen otteeseen 30 maaliin yhden kauden aikana.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!